Team

Bij een project hoort ook een goed team. Het project wordt, net als het boek, gedragen door personen die op enige wijze het Surinaams zijn bij zich dragen.

 

Raul NeijhorstRaul Neijhorst , EFiap/b 

De fotograaf met een zeer warm hart voor Suriname. Sinds zijn studietijd woonachtig in Nederland (maar met Surinaams paspoort). Doet regelmatig sociale en commerciële projecten in Suriname en Nederland.
Neem een kijkje bij het kopje Raul Neijhorst voor wat meer info over de fotograaf.

 

 

 

Lisetdrs. Liset Stoffers-Neijhorst, MA

Als museoloog/antropoloog heeft zij in Suriname een afstudeeronderzoek gedaan over de opkomst van moderne kunst in de niet-westerse wereld. Een mooie culturele rugzak dus. Als vrouw van en moeder van zijn twee kinderen heeft zij het reilen en zeilen van en in Suriname op veel vlakken meegekregen. Liset is de directe rechterhand van Raul en adviseert hem op alle mogelijke vlakken.

 

 

 

Julian Neijhorst (transcriptie) 

Julian, één van de broers van Raúl en auteur van Caribbean Talk en het succesvolle boek Bigisma Taki, draagt bij aan het uitwerken van de interviews tot prettige leesteksten. Als meervoudig landskampioen schaken heeft hij een strategische inzicht. Met zijn schrijvers en journalistieke achtergrond zorgt hij voor strategische transcripties van de interviews

 

 

 

BJ1A3173Guus Pengel (tekstschrijver)

Guus is een tekstschrijver die al talloze werken heeft gemaakt en voor vele bekende Surinamers teksten tot smeuïge verhalen heeft gemaakt. Met zijn theaterstukken over het leven van Lieve Hugo en Follow the leader en de teksten van de liedjes Morjon en Y’e gwe m’e tan blijkt zijn warm hart voor Switi Sranan en is hij de ultieme kandidaat voor het uitwerken van de transcripties
website: www.guuspengel.nl

 

 

 

Elroy Hiwat ( vormgever )
Elroy van everybodycandesign.com is een vormgever die bedrijven visueel op de markt heeft gezet. Met een dikke Clientbase en zijn jeugd in Suriname doorgebracht hebbende, is Elroy de perfecte partner voor het visueel slagen van het boek.
Website: www.everybodycandesign.com

 

 

 

 

BJ1A1257Elyssio Ramos (video)

Elyssio is een videograaf die door zijn jarenlange samenwerking met Raúl precies weet wat goed is voor het boek. Met een Surinaamse moeder kent hij de klappen van de Surinaamse zweep. Elyssio zorgt voor mooie behind the scene shots, edits en voor diverse promo teasers voor en van het boek.
website: www.afurofilms.com

 

 

 

Visagie & haarstyling

RenuRenu Bindraban

Renu is een visagiste die weet van aanpakken. Met een bijzonder talent voor haarstyling kan Renu elke persoon omtoveren tot een superster.
Website: www.renu.nl

 

 

 

Reena Rambaratsingh

Reena heeft als schoonheidsspecialiste met een eigen schoonheidssalon een zeer professionele kijk op elke huidtype, Met ook nog een diploma docent visagie bezit ze over alle kunde en know how elk persoon te laten shinen.
 Website: www.expressyourselfvisagie.nl

 

 

 

 

FaisaFaisa Sontodimedjo

Faïsa is een echte professional met heel veel ervaring op commercieel gebied. Ontelbare reclamespotjes hebben haar skillz kunnen verwerken op tv. Diverse bekende Nederlanders, grote producties, videoclips en ga zo maar door. En niet alleen in Nederland, maar ook in Ibiza, Frankrijk, USA, etc!
Website: www.faisa.nl

 

 

 

Gillian CalorGillian Calor

Als een echte professional make up artist in Suriname heeft ze talloze opdrachten gedaan: fotoshoots, commerciele opdrachten, bekende persoonlijkheden, etc. En keer op keer weet ze weer te verrassen met een top resultaat!

 

 

 

BJ1A6051

Chantal Jie Foeng Sang

Chantal is nog niet zo lang in het vak, maar met haar talent en ervaring weet zij van aanpakken. Woonachtig in Paramaribo en vast verbonden aan een fotostudio, heeft ze in Suriname de nodige klappen van de zweep leren kennen. Ze deed mee met de fashionfest van  MAFB, Fashionweek Suriname en werkte met klanten als Fernandes, Parbo, Telesur en Glitter. Chantal weet met de juiste inzichten de beste looks van een ieder naar boven te halen

 

 

 

 

 

 

Marketing & Strategie

 

BJ1A0530

Apura Networks

ApuraNetworks is een professioneel netwerk, opgericht met als doel Surinamers, en zij die affiniteit hebben met Suriname, verspreid over de wereld met elkaar in contact te brengen. Het verenigen van studenten, ondernemers en werknemers/professionals binnen en buiten Suriname zien wij als een belangrijke multiplier voor verdere economische en maatschappelijke ontwikkeling van Suriname

Apura Networks helpt met het opzetten van het Crowdfunding project zodat zoveel mogelijk mensen van het boek te horen krijgen én dat er voldoende financiele middelen binnen komen om het project te kunnen financieren.

 

 

 

 

 

Stagiaires :

Sharday Abel (marketingcommunicatie tot juli 2015)

Ashley Kerkman (fotografie tot juli 2015)

Lisa Kruithof (fotografie tot januari 2016)

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin